mobiele bar

Is het een bedrijfs- of privéfeest, een opendeurdag, een seminarie, een klantendag, een beursstand of nog iets anders, een mobiele koffiebar kan overal wel inpassen. Wij zorgen voor aangepaste dranken voor het event, zelfs aangepast aan het weer.

Wat mag je verwachten van onze mobiele koffiebar?

1. Een basisdrankenlijst met espresso, cappuccino, latte en losse artisanale thee’s, aangevuld met verschillende smaaksiropen. Dit kan naargelang de mood van de barista aangevuld worden met bvb. een mochaccino, warme choco, flat white, etc. Is het zomerse weer, dan kunnen we ook zorgen voor een iced koffie of iced latte of zelfs voor een verfrissende home-made iced tea. Heb je zelf een suggestie? Laat het zeker horen!

2. Een mooie indruk op jouw event. Wij zorgen dat jouw gasten meer dan tevreden zijn door een zalige koffiebeleving en een kwaliteitsservice.

3. Een transparante prijszetting en een correcte prijs/kwaliteit.

4. Optie: Voor de echte koffielovers voorzien we graag een workshop basis espresso. Proef hierbij het verschil tussen origine koffies. Leer onder andere zelf een correcte cappuccino of latte bereiden. Word een echte barista!

Wilt u meer dan alleen koffie en thee?

Daar kunnen wij ook voor zorgen. Wij hebben een netwerk van kwalitatieve cateraars die al jouw foodwensen kunnen vervullen. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor onze mobiele koffiebar?

Wij brengen net dat ietsje meer. Een uitgebreide drankenkaart, een meer dan kwalitatieve koffie en afwerking met latte art, de glimlach en de flexibiliteit. Jouw gasten zullen er nog lang van spreken! Je krijgt de (fanatieke) passie voor koffie er gratis bij. 

Past het binnen het budget?

Wij zorgen dat de investering opbrengt en dat jouw gasten de beste koffie-ervaring krijgen. 
Richtprijzen: 
2 uur koffiebar met barista en met onbeperkt aantal dranken: 340,- exbtw. 
8 uur koffiebar met barista en met 200 dranken: 580,- exbtw. 
(deze prijzen zijn niet bindend) 

Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste offerte: info@lemanray.be